2009-12-08 13:33:10• hírek • Parajdi Andrea

Hétvégiről hetire váltottunk

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy olvasóink számára minél könnyebbé tegyük a hírportálunkon való eligazodást, és folyamatosan arra törekszünk, hogy tartalmunkkal széles körű igényeknek tehessünk eleget. Legutóbb „megreformáltuk" a Hétvégi programajánlónkat is.

Akik szemfülesek már észrevehették, hogy a főhírünk alatti bannerhelyek egyikét kibéreltük a programajánlónk számára, amely folyamatosan elérhető lesz mindenkinek, aki kíváncsi a Szatmárnémetiben, Szatmár megyében vagy akár a megyehatáron kívüli érdekes eseményekre. Míg korábban heti kétszer, kedden és csütörtökön tájékoztattuk olvasóinkat a várható főként hétvégi eseményekről, addig a továbbiakban hétfőtől vasárnapig egy helyen mindenki megtalálja, az adott hét rendezvényeit.

Külön kategorizáljuk a színházi, a kulturális, és a könnyed szórakozási lehetőségeket, ezáltal pedig célirányosan mindenki azután kutathat, amire éppen csak kíváncsi. A heti programajánlónk sajátos tulajdonsága a folyamatos frissítés, amelynek köszönhetően olvasóinknak mindig lesz okuk arra, hogy rákattintsanak és újra végigböngésszék az adott héten várható eseményeket.

Arra törekszünk, hogy a Szatmár.ro Heti programajánlója a legtöbb olvasónknak rendszeresen kínáljon majd érdekes elfoglaltságokat, így igyekszünk minél szélesebb körben tájékozódni a programlehetőségekről.


A könnyebb eligazodás érdekében megreformáltuk a programajánlónkat.
A könnyebb eligazodás érdekében megreformáltuk a programajánlónkat - hétvégiről hetire váltottunk


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: